Over Brigitte

 

Mijn naam is Brigitte Doensen. Ik ben gehuwd en heb drie geweldige kinderen. Geboren en getogen in Limburg, groeide ik op in een groot arbeidersgezin. Al op jonge leeftijd leerde ik voor mijn moeder zorgen en ben dit blijven doen totdat zij enige jaren geleden is overleden. Als kind heb ik me vaak anders gevoeld. Ik zag meer dan het uiterlijke en was erg gevoelig voor de wereld om me heen. Die hoog gevoeligheid is er nog steeds. Gelukkig was er altijd muziek! Bij bepaalde periodes hoorde, en hoort nog steeds, een lied.
Het werd een ritueel.

Hardheid en streng zijn voor jezelf, hebben heel lang als een soort van rode draad door mijn leven gelopen. Door de ervaringen die ik opdeed tijdens mijn leven tot nu toe, heb ik een bepaalde visie ontwikkeld. Daarbij hoort persoonlijke ontwikkeling en groei als vanzelfsprekend bij mij. Ik geloof in een leven met compassie voor jezelf en de ander. Meer liefde en zachtheid in dit leven en PLEZIER! En als er iets is dat ik voor jou wil is het dat je met blijheid door dit leven gaat.

Ik ben gaan werken in de gehandicaptenzorg (1985) en volgde daarna nog deeltijdopleidingen. De laatste was hbo – Social Work in 2013.
Mijn lieve hoofd vindt overal iets van en voor mij was balans vinden tussen denken en voelen, ofwel tussen ‘hoofd en hart’ essentieel. Daarom volgde ik cursussen waarbij persoonlijk ontwikkeling voorop stond. Zoals o.a. Reiki I, II en III, Intuïtieve ontspanningsmassage, energiewerk, mediteren en mindfulness. Mijn hoogsensiviteit en heldervoelendheid en intuïtie zie ik als gave, en zet ik in om liefdevol mijn werk te doen.
Graag ben ik buiten in de natuur met mijn honden. In die stilte en kracht, en het volgen van de seizoenen vind ik de kracht en energie om er te zijn voor anderen.

Gaan we samen aan het werk, dan ga ik met jou kijken hoe je weer genietend door het leven kan gaan.

‘Omdat het leven vooral gewoon leuk is!’